Muziek voor ouders

Zwanger?
Lovely Pregnancy
Lovely Pregnancy 1Lovely Pregnancy 2Lovely Pregnancy 3

Plezierige en ontspannen muziek voor een gezonde zwangerschap

Proficiat, je verwacht een baby, het meest bijzondere dat je kan overkomen.
In de komende periode zul je extra behoefte hebben aan momenten van rust en ontspanning. Lovely Pregnancy biedt je een muzikale ervaring die een positieve werking kan hebben op de ontwikkeling en het welbehagen van jouw kindje.
Lovely Pregnancy kan een centrale rol gaan spelen om jou te ontspannen.


Bezoek de website

Rust en Ontspanning:
Music 4 Brains

Music 4 Brains 1Music 4 Brains 2Music 4 Brains 3

Wereldwijd luisteren miljoenen mensen naar de muziek van Raimond Lap, die hiervoor met dubbel Goud en dubbel Platina werd bekroond. Zijn speciale manier van het gebruik van harmonie, melodie en geluid draagt bij tot een plezierige, relaxte en comfortabele gemoedstoestand die de geest kan verfrissen. 'Als u op zoek bent naar een moment van serene rust en ontspanning, luister dan naar deze muziek voor een optimal herstel en een verrijking van de geest'. Raimond Lap


Bezoek de website

Harmonie voor het hele gezin:
Lovely Family CD's

Lovely Family CD 1Lovely Family CD 2Lovely Family CD 3
Magische muziek voor een beter leven

Wereldwijd luisteren miljoenen mensen naar de muziek van de met Goud en Platina bekroonde componist Raimond Lap. Zijn muziek heeft een harmonieuze, positieve, rustgevende en bovenal plezierige invloed, op mensen van elke leeftijd. Dankzij krachtige melodische composities, ondersteund door gebalanceerde harmonieën, vaak met een komische ondertoon, creëerde Raimond Lap een basis voor zijn magische muziek waar iedereen vrolijk van wordt, van baby tot volwassene.

Bezoek de website

Een betere nachtrust met;
Sleepy Seaside Piano

Sleepy Seaside Piano 1Sleepy Seaside Piano 2Sleepy Seaside Piano 3
Muziek helpt bij het slapen

Een nieuwe studie wijst uit dat het luisteren naar muziek, voor het slapen gaan, zorgt voor een betere nachtrust, aldus de BBC. Van de mensen die 45 minuten, ontspannen muziek beluisteren voor het slapen gaan ondervindt 35% een duidelijke verbetering "een betere en langere slaap en een betere prestatie overdag in vergelijking met mensen die dat niet deden"

Sleepy Seaside Piano Cd serie

Raimond Lap's muziek zal u helpen te ontspannen en makkelijker in slaap te vallen. Zijn muziek is wereldwijd bekend vanwege de stimulerende en ontspannende werking op baby's, ouders en families. Voor deze serie, "Sleepy Seaside Piano", componeerde hij 27 nieuwe instrumentale tracks
waarin het geluid van de zee verwerkt is samen met zijn bijzondere piano melodieën en improvisaties. Raimond Lap's muziek heeft zich al bewezen om uiterst effectieve wijze te ontspannen en makkelijker in slaap te vallen.

Luister naar zijn muziek voor het slapen gaan en u zult ontdekken dat de oase van geluid, melodie en harmonie een perfecte introductie vormen tot een goede nachtrust.
Voor meer afwisseling bestaat de serie uit 3 delen.

Maak kennis met deze heerlijke muziek en ontdek zelf hoe Raimond Lap's muzikale pianoklanken en warme arrangementen in combinatie met natuurlijke zeegeluiden u kunnen boeien, ontspannen en verrijken.


Bezoek de website