Kleutertje zing je mee 2
Kleutertje zing je mee deel 2bezoek de webshop
speakerKlik op de titels om fragmenten te beluisteren.

1.   Kareltje Kikker
2.   Annie Veste
3.   wasknijper
4.   friet
5.   vliegenmepper
6.   zwemdiploma
7.   appel
8.   Cor de tor
9.   voetballertje
10.  ‘n wonder
11.  hamer en spijker
12.  stoppeltje
13.  visstick en aardbei
14.  hert en konijn
15.  haasje speculaasje
16.  watje patatje
17.  schaduw
18. slak en tak


Spelenderwijs werken aan de ontwikkeling

Deze Cd van Raimond Lap werd gemaakt met het doel het kind zowel muzikaal als taalkundig te stimuleren. Een leuk amusant en vooral educatief avontuur voor kinderen vanaf 4 jaar. (vanaf groep 1)
Inhoudelijk zullen de teksten amuseren maar zeker ook tot nadenken zetten. Dankzij de grote herinneringswaarde van de rijmpjes kan de tekst al door de allerkleinsten worden meegezongen. De muziek zit vol van accenten, syncopen en bevat diverse stijlen. Raimond Lap is van mening dat iets meer gecompliceerde muziek een grotere bijdrage levert aan de muzikale opvoeding. Als het kind plezier beleeft aan de Cd zal het immers de liedjes proberen mee te zingen, ongeacht de moeilijkheidsgraad en hierdoor onbewust en spelenderwijs aan de muzikale ontwikkeling werken.


Wist u overigens dat Raimond Lap’s muziek in meer dan 60 landen door miljoenen kinderen wordt beluisterd? Hij werd bekroond met dubbel goud en dubbel platina. Zijn muziek wordt gezien als educatief en toonaangevend. Kortom, het allerbeste voor uw kind.

Alle stukken werden gecomponeerd en geproduceerd door Raimond Lap. Opnamestudio: RGL Music Productions. Met dank aan mijn kinderen Floris, Malouk, Chantal en Tim.
Cover-Design en Art-Direction Theo van den Boom (Twin Design)

Educatief en verantwoord

Alle kinderproducties van Raimond Lap kenmerken zich door de vele educatieve elementen. Hij kreeg bekendheid met zijn Baby- Peuter- en Kleuter Cd's evenals met zijn educatieve sprookjes zoals: de Groente-sprookjes-Cd, De Smikkel en Smul Cd, Zonder taal geen Verhaal en De avonturen van Katja & Casey.
Voor meer informatie en andere Cd’s van Raimond Lap kijk op www.music4babies.com
lovely baby face in white bgnd