Meer kleuter muziek

h_kleutertje
Hallo Kleutertje is de opvolger van Hallo Peutertje en werd speciaal gecomponeerd door Raimond Lap, die zich nu al jaren, met veel succes, toelegt op de vervaardiging van cd’s voor kinderen.

leuk en leerzaam

Een cd voor kleuters moet ten eerste gewoon leuk zijn, ten tweede moet een kleuter er wat van kunnen leren. Dat is althans de mening van Raimond Lap, die al sinds zijn eerste cd voor baby’s educatieve elementen toevoegt aan zijn cd’s. Op Hallo Kleutertje komen kinderen aan het woord, hun belevingswereld staat op deze cd centraal. Bijzonder is dat zowel de kinderkoortjes als de solostemmen allemaal afkomstig zijn van de Familie Lap.

Kortom, een aparte cd met op bepaalde momenten een knipoog naar ouders. Die moeten tenslotte ook met plezier kunnen luisteren.

Raimond Lap is inmiddels internationaal bekend om zijn bijzondere producties speciaal voor kinderen. Zijn eerste cd: De Baby Cd werd met goud bekroond.

Uitgebreid getest

Deze cd werd uitgebreid getest op zowel de educatieve als de entertainende waarde.

De Cd bevat 14 tracks.

groentecd
Dat kinderen vaak moeite hebben met het eten van groente is algemeen bekend. Maar wat wil je ook, groente komt voor in de meeste vreemde vormen. Raimond Lap, componist en tekstschrijver, zocht naar een manier om groente spannender en aantrekkelijker te maken voor kinderen. Hij bedacht een 7-tal spannende en geheimzinnige groente-sprookjes. Sprookjes waarin groente tot leven komt en hierdoor de interesse van kinderen wekt.

Uniek muzikaal concept

Bijzonder aan deze Cd is, dat de speciaal hiervoor gecomponeerde muziek ook zonder de stem voorkomt. Als uw kinderen de sprookjes enkele keren hebben beluisterd zult u merken dat de verhaaltjes zich als het ware in hun hoofd afspelen bij het horen van alleen deze muziektracks.

En nu maar eten

Wij zijn ervan overtuigd, dat deze Cd bij kan dragen tot een beter eetgedrag van kinderen. Wij wensen u veel luister en.... eetplezier!kleutercd

Het bijzondere aan deze KLEUTER-CD is dat deze niet bestaat uit alle inmiddels overbekende liedjes en versjes, maar gebaseerd is op een kompleet nieuw concept. Zo componeerde Raimond Lap allerlei korte en langere liedjes, Waarvan zowel de tekst als de muziek de kleuter aanzet tot meezingen en meedoen. De muziek bevat diverse stijlvarianten, waardoor de kleuter op een bredere manier kennis neemt van muzikale vormen, terwijl in de teksten, naast humor en fantasie ook allerlei normen en waarden aan de orde komen. De kracht van de Kleuter CD ligt in de grote herinneringswaarde van zowel de tekst als de muziek.

Kortom, een CD boordevol edukatieve, maar zeker ook entertainende elementen.

bezoek de webshop